Policë me maska në Spitalin e Traumës, arrestojnë në flagrancë mjekun

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:57

Policë me maska në Spitalin e Traumës, arrestojnë në flagrancë mjekun

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:57

Një skenë e pazakontë ka ndodhur këtë të premte në Spitalin e Traumës. Disa policë të maskuar janë futur brenda në ambientet e spitalit dhe kanë arrestuar në flagrancë një mjek.

Policë me maska në Spitalin e Traumës, arrestojnë në flagrancë mjekun

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:57

Një skenë e pazakontë ka ndodhur këtë të premte në Spitalin e Traumës. Disa policë të maskuar janë futur brenda në ambientet e spitalit dhe kanë arrestuar në flagrancë një mjek.