Policët në përgjim, SHÇBA drejt shkrirjes, Çuçi: Kthehet në agjenci inteligjence

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:37

Policët në përgjim, SHÇBA drejt shkrirjes, Çuçi: Kthehet në agjenci inteligjence

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:37

Komisioni i Ligjeve mori në administrim projektligjin për shkrirjen e Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe ankesat pranë Ministrisë së Brendshme dhe krijimit të një institucioni të ri, Agjencinë për Mbikëqyrjen Policore. Prezantimin e Projektligjit e bëri vetë Ministri i Brendshëm i cili u kujdes të nënvizonte se me krijimin e Agjencisë së re, tashmë uniformat blu, Garda e Republikës dhe shërbimi zjarrfikës mund të përgjohen nga kjo strukturë.

Policët në përgjim, SHÇBA drejt shkrirjes, Çuçi: Kthehet në agjenci inteligjence

Publikuar më: 21/10/2021, ora 14:37

Komisioni i Ligjeve mori në administrim projektligjin për shkrirjen e Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe ankesat pranë Ministrisë së Brendshme dhe krijimit të një institucioni të ri, Agjencinë për Mbikëqyrjen Policore. Prezantimin e Projektligjit e bëri vetë Ministri i Brendshëm i cili u kujdes të nënvizonte se me krijimin e Agjencisë së re, tashmë uniformat blu, Garda e Republikës dhe shërbimi zjarrfikës mund të përgjohen nga kjo strukturë.