Polici e paidentifikuar, Lleshaj: Përgjegjësia ime dhe e drejtuesve të policisë

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj reagoi në seancën e Kuvendit për aktet e dhunës që u shënuan gjatë protestës së 17 majit që pasoi shembjen e Teatrit Kombëtar.