Policia apo prokuroria? Ndryshimet në ligj, kush do t’i marrë përgjimet?

3 vite më parë kreu i Task Forces së krijuar në Prokurorinë e Tiranës, Dritan Rreshka kërkoi që struktura e drejtuar prej tij të bënte përgjime brenda 48 orëve atëherë kur ndodhte vepra penale dhe të shmangeshin burokracitë.