Policia bën analizën: 2018-ta, viti më i mirë për sigurinë – A2

Policia bën analizën: 2018-ta, viti më i mirë për sigurinë

Policia e Shtetit zhvilloi analizën për vitin 2018. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu theksoi se 2018-ta ishte viti më i suksesshëm në luftë kundër kultivimit të kanabisit dhe goditjes së grupeve kriminale.