Policia dhe krimi, vetëm përgjatë gushtit 4 efektivë të arrestuar, 26 të proceduar

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:46

Policia dhe krimi, vetëm përgjatë gushtit 4 efektivë të arrestuar, 26 të proceduar

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:46

Me drejtorin e saj në ikje pasi pritet të përzgjidhet në krye të Policisë së Shtetit Agjencia e Mbikëqyrjes Policore publikoi raportin e fundit lidhur me hetimet e kryera dhe abuzimet e efektivëve të policisë së shtetit. Ajo që vihet re është numri i lartë i efektivëve të proceduar vetëm në një muaj.

Policia dhe krimi, vetëm përgjatë gushtit 4 efektivë të arrestuar, 26 të proceduar

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:46

Me drejtorin e saj në ikje pasi pritet të përzgjidhet në krye të Policisë së Shtetit Agjencia e Mbikëqyrjes Policore publikoi raportin e fundit lidhur me hetimet e kryera dhe abuzimet e efektivëve të policisë së shtetit. Ajo që vihet re është numri i lartë i efektivëve të proceduar vetëm në një muaj.