Policia e Kosovës aksion kundër strukturave ilegale serbe, sekuestrohen kamera sigurie në Shtërpcë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:19

Policia e Kosovës aksion kundër strukturave ilegale serbe, sekuestrohen kamera sigurie në Shtërpcë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:19

Policia e Kosovës zhvilloi një operacion kundër strukturave ilegale serbe ne Komunën e Shtërpcës. Autoritetet njoftuan sekuestrimin e disa kamerave të sigurisë, dokumenteve dhe pajisjeve te tjera elektronike të përdorura nga këto struktura ne kundërshtim me ligjet e Kosovës.

Policia e Kosovës aksion kundër strukturave ilegale serbe, sekuestrohen kamera sigurie në Shtërpcë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:19

Policia e Kosovës zhvilloi një operacion kundër strukturave ilegale serbe ne Komunën e Shtërpcës. Autoritetet njoftuan sekuestrimin e disa kamerave të sigurisë, dokumenteve dhe pajisjeve te tjera elektronike të përdorura nga këto struktura ne kundërshtim me ligjet e Kosovës.