Policia gjen armët, por jo se kush i fshehu mes bllokut të pallateve

Publikuar më: 6/10/2022, ora 16:15

Policia gjen armët, por jo se kush i fshehu mes bllokut të pallateve

Publikuar më: 6/10/2022, ora 16:15

Policia e Tiranës dha detaje lidhur me operacionin e zhvilluar në zonën e “5 Majit” në kryeqytet. Ende nuk dihet se çfarë shtyu personat që të hidhnin fishekët apo dhe dylbitë optike në një zonë me shkurre, në afërsi të një blloku pallatesh në rrugën “Besim Fagu”.

Policia gjen armët, por jo se kush i fshehu mes bllokut të pallateve

Publikuar më: 6/10/2022, ora 16:15

Policia e Tiranës dha detaje lidhur me operacionin e zhvilluar në zonën e “5 Majit” në kryeqytet. Ende nuk dihet se çfarë shtyu personat që të hidhnin fishekët apo dhe dylbitë optike në një zonë me shkurre, në afërsi të një blloku pallatesh në rrugën “Besim Fagu”.