“Policia ka metodologji të vjetër”, Shehu: Del për darkë romantike dhe të shfaqen efektivët me maska

Drejtori i Institutit “Medius”, Redi Shehu deklaroi se Policia e Shtetit sot në Shqipëri nuk ka metodologji dhe duhet të krijojë një qasje të re, pasi vijon me të njëjtat mekanizma dhe organikë prej më shumë se 30 vitesh.

Shehu solli një shembull të thjeshtë për sa i përket policisë në komunitet, duke kujtuar postblloqet e shumta që herë pas herë ndalojnë njerëz pa pasur asnjë arsye duke ushtruar kontrolle të imtësishme ndaj tyre dhe duke ushtruar terror.