Policia, kontroll masiv për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike në Krujë

Policia e Krujës, ajo e Durrësit dhe FNSH nga Tirana kanë zhvilluar kontrolle masive për zbulimin dhe parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike në zonat e Krujës.