Policia me megafon: Protestuesit të largohen për 5 minuta – A2

Policia me megafon: Protestuesit të largohen për 5 minuta

Policia, thirrje me megafon Gazmend Bardhit që të largojë protestuesit brenda 5 minutave, në të kundërt do të përdoren mjetet sipas ligjit.

“Nga protuestuesit po kryhen akte të rënda dhune ndaj punonjësve të policisë, po cënohet rendi publik dhe siguria e qytetarëve.
I NDERUAR ZOTI GAZMEND BARDHI !
Si organizator i tubimit , ju lutemi kërkoni nga protestuesit të ruajnë qetësinë.
Protestuesit duhet të ndërpresin veprimet e dhunshme dhe të shpërndahen.
Ju bëjmë thirrje të distancoheni nga këto veprime të dhunshme
Veprimet e protestuesve janë të kundërligjshme dhe të dënueshme nga ligji penal.
Në rast se për 5 minuta nuk do të ndërprisni veprimet e kundraligjshme turma do të shpërndahet forcërisht nga Policia e Shtetit e cila do të përdorë forcën dhe mjetet e saj, sipas ligjit”.