Policia reklamon dronët dhe radarët, garat vijojnë pas mesnate

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:53

Policia reklamon dronët dhe radarët, garat vijojnë pas mesnate

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:53

Pothuajse çdo ditë sipas denoncuesve, Bulevardi i Ri kthehet në pistë garash shpejtësie ndërsa policia ende nuk ka vepruar për këtë situatë. Nga ana tjetër policia reklamon dronët apo dhe radarët inteligjente të cilët mesa duket ende nuk kanë patrulluar këtë zonë të Tiranës.

Policia reklamon dronët dhe radarët, garat vijojnë pas mesnate

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:53

Pothuajse çdo ditë sipas denoncuesve, Bulevardi i Ri kthehet në pistë garash shpejtësie ndërsa policia ende nuk ka vepruar për këtë situatë. Nga ana tjetër policia reklamon dronët apo dhe radarët inteligjente të cilët mesa duket ende nuk kanë patrulluar këtë zonë të Tiranës.