“Politika e zgjerimit ka nevojë për një ridimensionim total”, Vurmo: Vetoja bullgare i ka dhënë goditjen përfundimtare

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:06

“Politika e zgjerimit ka nevojë për një ridimensionim total”, Vurmo: Vetoja bullgare i ka dhënë goditjen përfundimtare

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:06

Gjergji Vurmo, hulumtues nga “Instituti për demokraci dhe ndërmjetësim”, në një lidhje me studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, u shpreh se “politika e Bashkimit Evropian lidhur me zgjerimin po shkërmoqet”.

“Politika e zgjerimit ka nevojë për një ridimensionim total”, Vurmo: Vetoja bullgare i ka dhënë goditjen përfundimtare

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:06

Gjergji Vurmo, hulumtues nga “Instituti për demokraci dhe ndërmjetësim”, në një lidhje me studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, u shpreh se “politika e Bashkimit Evropian lidhur me zgjerimin po shkërmoqet”.