“Politika këtë javë”/ Hollësitë e aktit normativ anti-KÇK – A2

“Politika këtë javë”/ Hollësitë e aktit normativ anti-KÇK

Në “Dita jonë” biseduam për politikën e ditëve të fundit në Shqipëri me gazetaren e A2, Elona Gjylmi, e cila bëri një panoramë të të gjithë ndryshimeve ligjore që parashikon akti normativ anti-KÇK. Çfarë ndodh me pronat e sekuestruara nga policia dhe debati politik që është zhvilluar mbi këtë temë.