“Politika këtë javë”, KQZ paraqiti makinën identifikuese

Çdo të hënë në Dita Jonë sjellim temat e aktualitetit politik në vend. Gazetari Ervin Koçi tregoi më shumë për regjistrimin e 46 forcave politike në zgjedhjet e prillit, pajisjen që do kryejë identifikimin elektronik, si dhe për mënyrën sesi KQZ do të sigurojë të drejtën e votës për personat e infektuar me Covid.