Politika në 2020, Shabani: Pjesa më e madhe e shqiptarëve e ka humbur besimin te politika

Endri Shabani nga Nisma Thurje sjell një përmbledhje të zhvillimeve politike në vend dhe atyre që pritet të ndodhin gjatë 2021.