Politika në botë, Brexit, emërimet në KE dhe Administrata Trump – A2

Politika në botë, Brexit, emërimet në KE dhe Administrata Trump

Ngjarjet më të rëndësishme të kësaj jave në arenën ndërkombëtare, të komentuara në “Dita Jonë” nga Rosalba Bejdo, producente në A2 CNN.