Politika në fund sezoni

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:13

Politika në fund sezoni

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:13

Kushtet për negocim me BE, Britania me “non grata” dhe Meta lë Presidencën. I ftuar në studion e “Ditarit”, producent i emisionit “Debat” në A2 CNN.