Politika në kohërat e koronavirusit

Producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj, në “Dita Jonë për të folur për politikën e koronavirusit. Gjendja e jashtëzakonshme që është krijuar, paraqet një skenar të pa përfytyruar politik. Shkëmbimet në distancë midis qeverisë dhe opozitës, si dhe sesi do të ndikojë koronavirusi në ecurinë e proceseve politike brenda dhe jashtë vendit.