“Politika në një javë”, në PD, sfidat dhe akuzat fluturojnë nga të gjitha anët

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 10:26

“Politika në një javë”, në PD, sfidat dhe akuzat fluturojnë nga të gjitha anët

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 10:26

Nga seanca e Kuvendit për buxhetin, te zhvillimet në PD, gazetari Ervin Koçi sjell të rejat nga politika.