Politika në një javë: Nga drejtuesit socialistë të qarqeve te zgjedhja e kandidatëve në PD

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:29

Politika në një javë: Nga drejtuesit socialistë të qarqeve te zgjedhja e kandidatëve në PD

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:29

Kryesia e Partisë Socialiste ka vendosur të bëjë ndryshime të drejtuesve politikë të disa qarqeve, në një kohë kur zgjedhjet vendore po afrohen. Në krahun tjetër demokratët kanë gati rregullat që do të ndiqen për zgjedhjen e kandidatëve për kryetar të bashkive, përmes primareve. Këto dhe të tjera u komentuan në studion e “Dita Jonë” me gazetarin Ervin Koçi.

Politika në një javë: Nga drejtuesit socialistë të qarqeve te zgjedhja e kandidatëve në PD

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:29

Kryesia e Partisë Socialiste ka vendosur të bëjë ndryshime të drejtuesve politikë të disa qarqeve, në një kohë kur zgjedhjet vendore po afrohen. Në krahun tjetër demokratët kanë gati rregullat që do të ndiqen për zgjedhjen e kandidatëve për kryetar të bashkive, përmes primareve. Këto dhe të tjera u komentuan në studion e “Dita Jonë” me gazetarin Ervin Koçi.