Politika në një javë: Nga konflikti Berisha-Basha te zgjatja e afateve të vetingut

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:08

Politika në një javë: Nga konflikti Berisha-Basha te zgjatja e afateve të vetingut

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:08

Konflikti mes Bashës dhe Berishës ka përfshirë, së fundmi, edhe presidentin Meta, ndërsa akuzat e ndërsjella mes Bashës dhe ish-kryetarit Berisha, janë bërë edhe më të rënda, duke përfshirë edhe krimin. Më shumë mbi këto foli sot në "Dita jonë", gazetari Ervin Koçi.

Politika në një javë: Nga konflikti Berisha-Basha te zgjatja e afateve të vetingut

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:08

Konflikti mes Bashës dhe Berishës ka përfshirë, së fundmi, edhe presidentin Meta, ndërsa akuzat e ndërsjella mes Bashës dhe ish-kryetarit Berisha, janë bërë edhe më të rënda, duke përfshirë edhe krimin. Më shumë mbi këto foli sot në "Dita jonë", gazetari Ervin Koçi.