Politika në një javë: Nga përçarja në PD, te zgjedhjet lokale dhe vizita e Erdogan në Shqipëri

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 10:00

Politika në një javë: Nga përçarja në PD, te zgjedhjet lokale dhe vizita e Erdogan në Shqipëri

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 10:00

Nga vizita e sotme e presidentit turk në vendin tonë te përçarja në kampin blu, gazetari i politikës në A2 CNN Ervin Koçi, ka biseduar në “Dita Jonë” për disa prej temave kryesore politike të javës që nis sot. Prokuroria thirri javën e kaluar për dëshmi zotin Berisha dhe zotin Basha, por si do ndikojë ngjarja e 8 janarit në ngjarjet politike brenda opozitës? Po kështu në fokus ishte edhe agjenda parlamentare e këtij viti si dhe përgatitjet në Partinë Socialiste për Kongresin.

Politika në një javë: Nga përçarja në PD, te zgjedhjet lokale dhe vizita e Erdogan në Shqipëri

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 10:00

Nga vizita e sotme e presidentit turk në vendin tonë te përçarja në kampin blu, gazetari i politikës në A2 CNN Ervin Koçi, ka biseduar në “Dita Jonë” për disa prej temave kryesore politike të javës që nis sot. Prokuroria thirri javën e kaluar për dëshmi zotin Berisha dhe zotin Basha, por si do ndikojë ngjarja e 8 janarit në ngjarjet politike brenda opozitës? Po kështu në fokus ishte edhe agjenda parlamentare e këtij viti si dhe përgatitjet në Partinë Socialiste për Kongresin.