Politika në një javë/ Nga qëndrimet e Vjosa Osmanit në Tiranë te situata politike në vend

Përditësuar më: 21/12/2020, ora 08:38

Politika në një javë/ Nga qëndrimet e Vjosa Osmanit në Tiranë te situata politike në vend

Përditësuar më: 21/12/2020, ora 08:38

Si çdo të hënë, edhe sot, një vështrim mbi ngjarjet e fundit politike në vend, me producenten ekzekutive në A2CNN Merita Haklaj në Dita Jonë. Vizita e presidentes në detyrë së Kosovës, Vjosa Osmani në Tiranë dhe mesazhet e saj do të jenë në fokusin tonë. Po ashtu diskutua edhe rreth ofertës politike që po përgatitet për prillin. Është shumica apo opozita që do të paraqitet më joshëse për votuesit?

Politika në një javë/ Nga qëndrimet e Vjosa Osmanit në Tiranë te situata politike në vend

Përditësuar më: 21/12/2020, ora 08:38

Si çdo të hënë, edhe sot, një vështrim mbi ngjarjet e fundit politike në vend, me producenten ekzekutive në A2CNN Merita Haklaj në Dita Jonë. Vizita e presidentes në detyrë së Kosovës, Vjosa Osmani në Tiranë dhe mesazhet e saj do të jenë në fokusin tonë. Po ashtu diskutua edhe rreth ofertës politike që po përgatitet për prillin. Është shumica apo opozita që do të paraqitet më joshëse për votuesit?