Politika në një javë: Nga shpallja e krizës energjetike te protesta për rritjen e çmimeve

Shpallja e krizës energjetike nga kryeministri, zhvillimet në Kuvendin e Shqipërisë gjatë javës së kaluar dhe protesta e qytetarëve para kryeministrisë për rritjen e çmimeve, ishin pjesë e bisedës në studion e “Dita jonë” me gazetarin Ervin Koçi.