Politika në një javë: Nga vendimi i Kushtetueses te debati në PD

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 10:30

Politika në një javë: Nga vendimi i Kushtetueses te debati në PD

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 10:30

Përplasjet në komisionet parlamentare, vendimi i Gjykatës Kushtetuese për zgjedhjet e pjesshme vendore dhe debate i hapur brenda opozitës, ishin temat që mbizotërua politikën e javës që lamë pas në vend dhe që u diskutuan në studion e “Dita jonë” me gazetarin Ervin Koçi.

Politika në një javë: Nga vendimi i Kushtetueses te debati në PD

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 10:30

Përplasjet në komisionet parlamentare, vendimi i Gjykatës Kushtetuese për zgjedhjet e pjesshme vendore dhe debate i hapur brenda opozitës, ishin temat që mbizotërua politikën e javës që lamë pas në vend dhe që u diskutuan në studion e “Dita jonë” me gazetarin Ervin Koçi.