“Politika në një javë”, PD dhe konflikti Presidencë-shumicë

Thirrja e Presidentit Meta drejtuar popullit për një “besëlidhje” qytetare më dy mars, si dhe roli i PD-së në konfliktin mes Presidentit dhe shumicës.

Gazetarja Klementina Cenkollari ishte e ftuar në Dita Jonë, ku foli për zhvillimet e fundit në politikën e vendit.