Politika në një javë, PD dhe LSI ‘lidhin besën’ për të rrëzuar Edi Ramën

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:08

Politika në një javë, PD dhe LSI ‘lidhin besën’ për të rrëzuar Edi Ramën

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:08

Gazetari Ervin Koçi bëri një pasqyrim në Dita Jonë të zhvillimeve të fundit politike pas protestës së thirrur nga ish kryeministri Sali Berisha dhe vijimësisë së aksionit opozitar.

Politika në një javë, PD dhe LSI ‘lidhin besën’ për të rrëzuar Edi Ramën

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:08

Gazetari Ervin Koçi bëri një pasqyrim në Dita Jonë të zhvillimeve të fundit politike pas protestës së thirrur nga ish kryeministri Sali Berisha dhe vijimësisë së aksionit opozitar.