“Politika në një javë”/ Për kë bien këmbanat e ambasadores Kim?

Në “Dita jonë”, producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj, komentoi disa nga zhvillimet e fundit në politikën shqiptare. Deklaratat e bëra nga ambasadorja amerikane Yuri Kim lidhur me një plan për të vrarë Reformën në Drejtësi, si dhe shkëmbimet mes palëve për Reformën Zgjedhore ishin tema të bisedës.