Politika në një javë/ Programet ekonomike të opozitës dhe qëndrimi i ambasadores Kim

Si çdo të hënë, edhe sot, do të hedhim një vështrim mbi ngjarjet e fundit politike në vend me kolegun tonë Ervin Koçi nga redaksia e politikës në A2 CNN.
Me Ervinin biseduam për programet ekonomike të prezantuara nga opozita në prag të fushatës, disa nga debatet që këto kanë shkaktuar, si dhe për qëndrimin e fundit të ambasadores Kim.