“Politika në një javë”, Reforma Zgjedhore, A do të ndryshojë sistemi?

Producentja ekzekutive në A2, Meritaj Haklaj ishte e ftuar në emisionin Dita Jonë ku foli për zhvillimet e politike në vend. Përfundimi në afat apo jo i reformës zgjedhore dhe drafti paraprak i Komisionit të Venecias pritet të jenë temat më të nxehta në arenën politike gjatë kësaj jave.