“Politika në një javë”, reforma zgjedhore dhe korriku i nxehtë politik

Producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj, foli në Dita Jonë për situatën politike në vend, me opozitën e bashkuar që kundërshton planin e mazhorancës për ndalimin e koalicioneve parazgjedhore. A do ketë dakordësi mes palëve, apo jemi nisur drejt një tjetër tensioni politik në vjeshtë?