Politika në një javë/ Tryeza e Reformës Zgjedhore, kush fiton dhe kush humb – A2

Politika në një javë/ Tryeza e Reformës Zgjedhore, kush fiton dhe kush humb

Rubrika e çdo të hëne, “Politika në një javë”, vjen në “Dita jonë” bashkë me producenten ekzekutive të A2, Merita Haklaj. Me Meritën u diskutua mbi mundësinë e zgjedhjeve të parakohshme, të cilat pretendohen nga opozita dhe që mohohen nga mazhoranca, ndërkohë që palët janë ulur në tryezën e Reformës Zgjedhore. Gjithashtu, edhe fillimi i sesionit të ri parlamentar ishte pjesë e bisedës.