Politika në një javë: Vijojnë përplasjet në PD, ndërsa socialistët shqyrtojnë emrat për presidentin e ardhshëm

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:33

Politika në një javë: Vijojnë përplasjet në PD, ndërsa socialistët shqyrtojnë emrat për presidentin e ardhshëm

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:33

Zhvillimet e fundit brenda partisë së ndarë demokratike. Grupi parlamentar me z. Alibeaj në njërën anë, dhe grupi o rithemelimit me kryetarin historik z. Berisha në tjetrin, vijojnë përplasjet, ndërsa socialistët shqyrtojnë mes tyre emra për presidentin e ardhshëm. Këto dhe të tjera zhvillime nga aktualiteti politik në vend u diskutuan në “Dita Jonë” me gazetarin Ervin Koçi.

Politika në një javë: Vijojnë përplasjet në PD, ndërsa socialistët shqyrtojnë emrat për presidentin e ardhshëm

Publikuar më: 9/5/2022, ora 08:33

Zhvillimet e fundit brenda partisë së ndarë demokratike. Grupi parlamentar me z. Alibeaj në njërën anë, dhe grupi o rithemelimit me kryetarin historik z. Berisha në tjetrin, vijojnë përplasjet, ndërsa socialistët shqyrtojnë mes tyre emra për presidentin e ardhshëm. Këto dhe të tjera zhvillime nga aktualiteti politik në vend u diskutuan në “Dita Jonë” me gazetarin Ervin Koçi.