Politika në prag të pushimeve, por Berisha dhe Meta në terren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:53

Politika në prag të pushimeve, por Berisha dhe Meta në terren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:53

Pandi Gjata, producent në A2 CNN, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës nga ku foli për situatën politike në vend dhe atë që pritet të ndodhë në ditët në vijim.

Politika në prag të pushimeve, por Berisha dhe Meta në terren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:53

Pandi Gjata, producent në A2 CNN, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës nga ku foli për situatën politike në vend dhe atë që pritet të ndodhë në ditët në vijim.