Politika në Shqipëri dhe Kosovë. Tirana me sesion të ri parlamentar, Prishtina pa qeveri – A2

Politika në Shqipëri dhe Kosovë. Tirana me sesion të ri parlamentar, Prishtina pa qeveri

Në studion e Ditari në A2 ishte i ftuar pedagogu dhe analisti Roland Lami.