Politika në SPAK, krerët e tre partive kryesore të paditur në Prokurorinë e Posaçme

Publikuar më: 5/9/2022, ora 12:32

Politika në SPAK, krerët e tre partive kryesore të paditur në Prokurorinë e Posaçme

Publikuar më: 5/9/2022, ora 12:32

Akuzat në sallën e Kuvendit janë kthyer në normalitet politik shqiptar, por ndryshe nga më parë, fjalët janë kthyer në dosje hetimore dhe tashmë janë në tavolinat e punës së prokurorisë së posaçme. Krerët e alternativave politike kanë paditur njëri-tjetrin për korrupsion, padi të cilat presin përgjigje nga SPAK për pastërtinë e politikanëve shqiptar.

Politika në SPAK, krerët e tre partive kryesore të paditur në Prokurorinë e Posaçme

Publikuar më: 5/9/2022, ora 12:32

Akuzat në sallën e Kuvendit janë kthyer në normalitet politik shqiptar, por ndryshe nga më parë, fjalët janë kthyer në dosje hetimore dhe tashmë janë në tavolinat e punës së prokurorisë së posaçme. Krerët e alternativave politike kanë paditur njëri-tjetrin për korrupsion, padi të cilat presin përgjigje nga SPAK për pastërtinë e politikanëve shqiptar.