Politika nuk gjen marrëveshje për pensionet? “Masat do të krijonin të pakënaqur dhe tkurrje votash”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:11

Politika nuk gjen marrëveshje për pensionet? “Masat do të krijonin të pakënaqur dhe tkurrje votash”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:11

Çfarë pengon realisht kompromisin politik për pensionet? Sipas ekspertit të ekonomisë, Fatos Çoçoli, kjo mangësi vjen se një reformë e mirëfilltë mund të shoqërohet me kosto të madhe politike.

Politika nuk gjen marrëveshje për pensionet? “Masat do të krijonin të pakënaqur dhe tkurrje votash”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:11

Çfarë pengon realisht kompromisin politik për pensionet? Sipas ekspertit të ekonomisë, Fatos Çoçoli, kjo mangësi vjen se një reformë e mirëfilltë mund të shoqërohet me kosto të madhe politike.