Politika shqiptare dhe strategjitë e komunikimit në prag të 25 prillit

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela komenton politikën shqiptare në këndvështrimin e strategjive të tyre të komunikimit, që po fuqizohen çdo ditë e më shumë me afrimin e zgjedhjeve të ardhshme.