Politikanët më të pëlqyer në rrjetet sociale në Shqipëri, kush ka më shumë ndjekës falsë?

Publikuar më: 22/11/2022, ora 20:23

Politikanët më të pëlqyer në rrjetet sociale në Shqipëri, kush ka më shumë ndjekës falsë?

Publikuar më: 22/11/2022, ora 20:23

Drejtuesi i “Terra World”, Blerim Gjeladini ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku këtë të martë u diskutua rreth politikanëve më të ndjekur në rrjetet sociale. Sipas Gjeladinit në periudhën e fundit personi më i klikuar në rrjetet sociale në Shqipëri është Sali Berisha, i pasur nga Edi Rama, për të cilin tha se ka një ulje të ndjekjes kjo dhe për shkak të llogarive false që e ndjekin atë.

Politikanët më të pëlqyer në rrjetet sociale në Shqipëri, kush ka më shumë ndjekës falsë?

Publikuar më: 22/11/2022, ora 20:23

Drejtuesi i “Terra World”, Blerim Gjeladini ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku këtë të martë u diskutua rreth politikanëve më të ndjekur në rrjetet sociale. Sipas Gjeladinit në periudhën e fundit personi më i klikuar në rrjetet sociale në Shqipëri është Sali Berisha, i pasur nga Edi Rama, për të cilin tha se ka një ulje të ndjekjes kjo dhe për shkak të llogarive false që e ndjekin atë.