“Populli shqiptar është më i pastri në Evropë”

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:27

“Populli shqiptar është më i pastri në Evropë”

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:27

Sociologu dhe pedagogu i sociologjisë, Zyhdi Dervishi, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.