“Populli shqiptar i trajton pakicat më mirë se çdo popull tjetër”

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:48

“Populli shqiptar i trajton pakicat më mirë se çdo popull tjetër”

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:48

Sociologu dhe pedagogu i sociologjisë, Zyhdi Dervishi, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.