Porosia e komisionerit Hahn: Rrisni ritmin e reformave! – A2

Porosia e komisionerit Hahn: Rrisni ritmin e reformave!

Eurokomisioneri për zgjerim dhe fqinjësi të mirë, Johannes Hahn, tha në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poznan të Polonisë, se të gjitha vendet e rajonit duhet të rrisin ritmin e reformave, veçanërisht në sundimin e ligjit, të drejtat themelore dhe qeverisjen e mirë.