Porti i Durrësit, Berisha akuzon Ramën dhe Bashën si ortakë. Mohon ish-kryedemokrati

Publikuar më: 14/11/2022, ora 18:31

Porti i Durrësit, Berisha akuzon Ramën dhe Bashën si ortakë. Mohon ish-kryedemokrati

Publikuar më: 14/11/2022, ora 18:31

Porti i Durrësit është kthyer në kryefjalën e akuzave që Sali Berisha drejton prej ditësh ndaj qeverisë së Edi Ramës. Por, këtë herë kryetari i PD drejtoi gishtin edhe ndaj Lulzim Bashës, duke e cilësuar si një nga personat që përfiton nga ky projekt.

Porti i Durrësit, Berisha akuzon Ramën dhe Bashën si ortakë. Mohon ish-kryedemokrati

Publikuar më: 14/11/2022, ora 18:31

Porti i Durrësit është kthyer në kryefjalën e akuzave që Sali Berisha drejton prej ditësh ndaj qeverisë së Edi Ramës. Por, këtë herë kryetari i PD drejtoi gishtin edhe ndaj Lulzim Bashës, duke e cilësuar si një nga personat që përfiton nga ky projekt.