Porti i Durrësit do të bëhet i Kosovës? Bytyqi: E pamundur, dyshim se Shëngjini po rezervohet për një vend tjetër

Bashkë pa kufij, në një rajon pa kufij. Ky është slogani i mbledhjes së gjashtë ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe Kosovës, që u mbajt të premten në Pallatin e Kongreseve.