Porti i Durrësit, Rama: Do t’i ndajmë faktet me shqiptarët

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:24

Porti i Durrësit, Rama: Do t’i ndajmë faktet me shqiptarët

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:24

Kryeministri Edi Rama reagoi me një seri Twitter-ash mëngjesin e sotëm, në mbrojtje të projektit për Portin e Durrësit. Ai e cilësoi fat, nder dhe mundësi të paçmuar angazhimin si partner të shtetit të një prej kompanive më prestigjioze të Lindjes së Mesme dhe një prej investitorëve më të vlerësuar në industrinë globale të turizmit.

Porti i Durrësit, Rama: Do t’i ndajmë faktet me shqiptarët

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:24

Kryeministri Edi Rama reagoi me një seri Twitter-ash mëngjesin e sotëm, në mbrojtje të projektit për Portin e Durrësit. Ai e cilësoi fat, nder dhe mundësi të paçmuar angazhimin si partner të shtetit të një prej kompanive më prestigjioze të Lindjes së Mesme dhe një prej investitorëve më të vlerësuar në industrinë globale të turizmit.