Porti i ri i Durrësit, Berisha dhe Meta akuzojnë Ramën

Publikuar më: 15/8/2022, ora 16:04

Porti i ri i Durrësit, Berisha dhe Meta akuzojnë Ramën

Publikuar më: 15/8/2022, ora 16:04

Sali Berisha dhe Ilir Meta kanë denoncuar marrëveshjen e qeverisë me “Emmar Group” për ndërtimin e portit turistik të Durrësit. Në dy deklarata të veçanta për mediat, dy krerët e opozitës e cilësuan marrëveshjen si një megaaferë korruptive që i merr pronat shqiptarëve, ndërsa u bënë thirrje investitorëve të tërhiqen.

Porti i ri i Durrësit, Berisha dhe Meta akuzojnë Ramën

Publikuar më: 15/8/2022, ora 16:04

Sali Berisha dhe Ilir Meta kanë denoncuar marrëveshjen e qeverisë me “Emmar Group” për ndërtimin e portit turistik të Durrësit. Në dy deklarata të veçanta për mediat, dy krerët e opozitës e cilësuan marrëveshjen si një megaaferë korruptive që i merr pronat shqiptarëve, ndërsa u bënë thirrje investitorëve të tërhiqen.