“Portland është rrëmujë”, Trump: Kryebashkiaku t’a pastrojë ose do e bëjmë ne

Presidenti amerikan, Donald Trump, vazhdon me sulmet ndaj demokratëve lidhur me trazirat në vend. “Portland është rrëmujë dhe ka qenë kështu prej shumë vitesh. Nëse ky kryebashkiak qesharak nuk e pastron, do ta bëjmë ne për ta”.