”Porto Palermo” më e preferuara, Vlora ‘’josh’’ vizitorët me sitet dhe monumentet arkeologjike

Publikuar më: 2/6/2022, ora 13:06

”Porto Palermo” më e preferuara, Vlora ‘’josh’’ vizitorët me sitet dhe monumentet arkeologjike

Publikuar më: 2/6/2022, ora 13:06

Pas dy viteve të vështira pandemike, sitet arkeologjike dhe monumentet e kulturës në qarkun e Vlorës kanë nisur të frekuentohen nga pushuesit vendas dhe të huaj. Madje numri i tyre deri në këto momente përllogaritet edhe më i lartë si ai i kohës para pandemisë, në vitin 2019.

”Porto Palermo” më e preferuara, Vlora ‘’josh’’ vizitorët me sitet dhe monumentet arkeologjike

Publikuar më: 2/6/2022, ora 13:06

Pas dy viteve të vështira pandemike, sitet arkeologjike dhe monumentet e kulturës në qarkun e Vlorës kanë nisur të frekuentohen nga pushuesit vendas dhe të huaj. Madje numri i tyre deri në këto momente përllogaritet edhe më i lartë si ai i kohës para pandemisë, në vitin 2019.