Post Botërori 2022, largohen tifozët, Doha kthehet në “shkretëtirë”

Publikuar më: 20/12/2022, ora 13:20

Post Botërori 2022, largohen tifozët, Doha kthehet në “shkretëtirë”

Publikuar më: 20/12/2022, ora 13:20

Entuziazmi dhe brohoritjet e tifozëve në Katar i kanë lënë vendin qetësisë. Vetëm pak orë pasi Argjentina triumfoi në finalen me Francën, rrugët e Dohas janë të boshatisura dhe punëtorët po çmontojnë zbukurimet e Kupës së Botës.

Post Botërori 2022, largohen tifozët, Doha kthehet në “shkretëtirë”

Publikuar më: 20/12/2022, ora 13:20

Entuziazmi dhe brohoritjet e tifozëve në Katar i kanë lënë vendin qetësisë. Vetëm pak orë pasi Argjentina triumfoi në finalen me Francën, rrugët e Dohas janë të boshatisura dhe punëtorët po çmontojnë zbukurimet e Kupës së Botës.